Izbirni predmeti 2019/2020 - vabilo

Izbirni predmeti 2019/2020 - vabilo

od Gregorič Tanja -
Število odgovorov: 0

Spoštovani.

 

Vljudno prosimo, da v spletni učilnici izrazite prioritetni nabor izbirnih predmetov za naslednji letnik v študijskem letu 2019/2020, in sicer najkasneje do 15. avgusta 2019. Glasovati je možno od 8. julija 2019 od 14. ure dalje.

Nadaljnja navodila so podana v spletni učilnici Fakultete za farmacijo na naslovu http://ucilnica.ffa.uni-lj.si.

 

Dostop do glasovanja: Kliknite Študijski program > Trenutni letnik v letošnjem študijskem letu > Informacije za naslednji letnik > Informacije o izbirnih predmetih za naslednji letnik. Prioriteto izrazite v anketi »Preferenca izbirnega predmeta za naslednji letnik 2019/2020«. V pomoč vam je tudi »Nabor izbirnih predmetov za študijsko leto 2019/2020«.

 

Prijava v spletno učilnico

V spletno učilnico se prijavite s svojo digitalno identiteto Univerze v Ljubljani. Vašo digitalno identiteto predstavljata uporabniško ime (npr. ab1234) in geslo, ki ste ga sami nastavili. Pri uporabniškem imenu ne vpisujte @student.uni-lj.si, temveč le črki in številke (npr. ab1234). V primeru, da ste pozabili uporabniško ime, se obrnite na Študentski referat UL FFA. V primeru, da ste pozabili geslo, ga ponastavite preko povezave https://id.uni-lj.si/index.php?action=resetpass. V primeru, da digitalne identitete še niste prevzeli, to storite na ID portalu na naslovu https://id.uni-lj.si/. Ob morebitnih težavah pri prijavi v spletno učilnico se po pomoč lahko obrnete preko e-pošte na naslov rc@ffa.uni-lj.si.

 

Lep pozdrav,

UL FFA