Izbirni predmeti 2018/2019 - vabilo

Izbirni predmeti 2018/2019 - vabilo

od Gregorič Tanja -
Število odgovorov: 0

Spoštovani.

Vljudno prosimo, da v spletni učilnici izrazite prioritetni nabor izbirnih predmetov za naslednji letnik, in sicer najkasneje do 20. julija 2018. Nadaljnja navodila so podana v spletni učilnici Fakultete za farmacijo, ki se nahaja na naslovu http://ucilnica.ffa.uni-lj.si.

Vašo prioritetno izbiro je možno oddati s pričetkom 20. junija 2018, od 14. ure dalje.

Glejte: študijski program / trenutni letnik v letošnjem študijskem letu /informacije za naslednji letnik / Informacije o izbirnih predmetih za naslednji letnik. Prioriteto izrazite v anketi »Preferenca izbirnega predmeta za naslednji letnik 2018/2019«. V pomoč vam je tudi »Nabor izbirnih predmetov za študijsko leto 2018/2019«.

Prva prijava v spletno učilnico

Velja samo za tiste, ki se v spletno učilnico še niste imeli priložnost prijaviti. Vaše uporabniško ime je vpisna številka. Vaše geslo je trenutno prav tako vpisna številka. Ob prvi prijavi boste morali spremeniti geslo ter vpisati naslov vaše e-pošte. Druge nastavitve niso zahtevane. Vse skupaj le potrdite. Nato poiščite informacije skladno z gornjimi navodili. Ob morebitnih težavah pri prijavi v spletno učilnico se lahko obrnete na rc@ffa.uni-lj.si.

Lep pozdrav,

UL FFA